Proiectul AVANERA este dezvoltat local de Trutzi Real Estate pentru piața imobiliara din Suceava, Trutzi Real Estate face parte din grupul de firme TRUTZI.

TRUTZI REAL ESTATE asigura încrederea si continuitatea prin valori moderne si cosmopolite: trăinicie și sustenabilitate, prin responsabilitățile fata de calitatea materialelor, oameni și mediu.

Ansamblul Rezidențial AVANERA este cel mai mare proiect imobiliar din Suceava, unul dedicat modernității, care și-a propus de la bun început să realizeze o combinație echilibrată intre spiritul autohton și lifestyle-ul contemporan. Această nouă lucrare își dorește să îndeplinească standardele impuse de marile metropole, dar să îmbrățișeze, în același timp, tradiționalismul zonei, atât de important pentru locuitorii suceveni.

AVANERA este un ansamblu rezidențial în adevăratul sens al cuvântului, ce oferă o serie de facilitați și experiente unice în oraș, redefinind astfel standardele conceptului de habitat și comunitate.

Ansamblul este format din 3 blocuri cu înalțimea de 50 m (S/D+P+13E/15E), fiecare bloc având un numar de 182 apartamente și un total 850 de locuri de parcare. Astfel, cele 3 cladiri vor deveni un reper arhitectural pentru oraș, fiind cele mai înalte cladiri construite până acum.

De asemenea, în cadrul fiecarui bloc, se regăsesc: 3 lifturi, dintre care unul cu vedere panoramică, restaurante, terase și o sală fitness, ce vor oferi  o priveliște inedită asupra orașului.

Pe lângă construcția celor 3 imobile, complexul AVANERA se remarcă prin importanța și grija acordată naturii: spațiile verzi au fost proiectate de o echipă pasionată de arhitecți peisagisti, astfel încat să ocupe o suprafță de aproximativ 4750 mp din întreg ansamblul rezidențial, din dorința de a oferi locuitorilor cât mai multe spații recreative, locuri de joacă pentru copii, zone de practicare a sportului în aer liber și un aer curat.

Proiectul de amenajare peisagistică și modul de orientare al clădirilor au fost gândite în manieră în care să poată oferi fiecarui locatar: intimitate, ambianța diversificată și posibilitatea petrecerii timpului liber în spații special amenajate,chiar în cadrul complexului.

AVANERA este un reper în ceea ce privește sustenabilitatea si pune la dispoziție servicii și facilitați care sa iți ușureze viata de zi cu zi: parcare, spatii verzi, magazine, stații de încărcare pentru mașini electrice, restaurante.

Proiectul are la bază încrederea oferita de brandul dezvoltator local, dar si rezistenta prin normele respectate construcției, calitatea materialelor si a forței de munca specializata.

Inițiator în piața imobiliara din Suceava, aduce noutatea și viata aspiratională, depasind standardele oricărui oraș dinamic.

ABONARE LA AVANERA DEZVOLTAT DE TRUTZI REAL ESTATE

Meniu